Stage

Volg ons op

Marketing Communicatie stage

KidsCare Kenia (www.kidscarekenia.nl) helpt kinderen met thuiszorg in hun eigen omgeving en biedt zorg op dorpsniveau voor de armste kinderen en hun gezinnen op het platteland van Kenia. Want ieder kind verdient een gezin om in op te groeien. Ter versterking van onze communicatiewerkgroep zijn wij op zoek naar een marketing en/of communicatiestudent. Je komt te werken onder de hoede van marketingbureau SIER Activiteiten.

Beschrijving
Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van online en offline marketing en communicatie. Je hoofdtaak bestaat uit het schrijven van ons communicatieplan voor 2023. Daarnaast werk je mee aan allerlei lopende (online) marketing en communicatie uitingen.

Werkzaamheden
- Schrijven van ons communicatieplan voor 2023
- Het optimaliseren, vernieuwen en updaten van de website
- Optimaliseren van de positie in zoekmachines (SEO)
- Verbeteren van Google Ads Grants campagnes
- Social Media kanalen onderhouden
- Online nieuwsbrief verzorgen

Jouw profiel
- Student HBO, richting Marketing en/of Communicatie
- Kennis van social media en Google Ads
- Kennis van diverse Adobe programma’s
- Aanpakker
- Creatief in denken en doen
- Flexibel

Wij bieden
Een stage bij ons biedt je een uniek kijkje in de keuken van een full-service communicatiebureau. Met meer dan 10 jaar ervaring in marketing en communicatie begeleiden wij jou op hoog niveau. Je krijgt de ruimte om eigen ideeën aan te dragen en uit te voeren. Wij hebben als usp dat iedere euro naar Kenia gaat, voor de hulp aan kwetsbare kinderen. Daarom kunnen wij geen stagevergoeding bieden. Wel bieden wij je de mogelijkheid werkervaring op te doen, je ideeën in de praktijk te brengen, en van meerwaarde te zijn voor kwetsbare kinderen in Kenia.

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om ons te komen ondersteunen en ben jij per direct of zeer binnenkort beschikbaar? Reageer dan met CV en motivatie naar info@sieractiviteiten.nl t.a.v. Rianne Smallegange, of vul het formulier op deze pagnina in.

Direct reageren

© SIER Activiteiten

Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Meer info: zie onze privacy statement.

Sluiten